Contentmarketing & Blog Plan in één middag

 

Jij wilt aan de slag met je bedrijf. Je staat in de startblokken, wil wat betekenen voor de wereld. Meer doen, waarde leveren voor je klanten. Maar je weet niet waar je moet beginnen. Er kan zoveel! Hoe zorg je ervoor dat die klanten jou vinden?

Met een goed plan! Dat maken we samen.

  • Bespaar tijd en geld door super efficiënt en doelgericht te werken
  • Werk structureel aan de vindbaarheid van jouw bedrijf
  • Schrijf nooit meer zinloze blogs
  • Vind de manier die bij je past

En dat alles in één ochtend of middag.

Ja, dat wil ik!

Waarom een Contentmarketing & Blog Plan?


Wat je vertelt, deelt en hoe je zichtbaar en vindbaar bent valt of staat met goede content. Het is de brug tussen jou en de wereld. Zonder brug geen verbinding. Alleen door goede content weten mensen van je bestaan en wat jij bijdraagt aan hun leven.

Je kunt wel gewoon wat gaan bloggen, her en der wat gastartikelen schrijven en zo af en toe actief zijn op social media… Maar dat zal niet werken. Je hebt een plan nodig. Een overkoepelend idee, een kapstok en een doel.

Met een goed Contentmarketing & Blog Plan verbind je jouw missie aan de behoeften, vragen en problemen van je doelgroep. Zo zorg je dat je jouw klanten raakt.

Helpen, Leren kennen, Vertrouwen

Contentmarketing is de verzamelnaam voor het maken en verspreiden van betekenisvolle, waardevolle ‘content’. Denk aan blogs, artikelen, nieuwsbrieven, video’s en social media posts. Je helpt mensen met veel voorkomende problemen, geeft antwoord op vragen, tips & tricks waar ze direct beter van worden. Je biedt een kijkje in de keuken en laat zien wie je bent. Op deze manier leert jouw klant je kennen en bouw je aan vertrouwen. En dit heb je nodig voor elke verkoop.

En wie ben ik?

Ik ben Linda Lebesque. Ik help duurzame ondernemers en wereldverbeteraars om te zorgen dat de wereld een mooie plek is en blijft.

Na jaren met mijn ‘voeten in de modder’ gestaan als freelance contentmarketeer, tekstschrijver en communicatieaviseur, wilde ik meer betekenen. Meer waarde leveren. Zinvol voor de wereld en voor anderen, maar ook voor mezelf. Dat valt of staat met een goed plan. En daar ga ik jou mee helpen.

 

Hoe werkt het?

In één middag of ochtend gaan we samen aan de slag met jouw Contentmarketing & Blog Plan.

Ik help je met advies en handige tips & tricks. Je werkt aan de lange termijn, maar gaat ook actief aan het werk voor de korte termijn. We gaan samen brainstormen, mindmappen en je plan maken. We kijken wat voor jou haalbaar is en wat bijdraagt aan jouw doelen.

Op een superleuke locatie, middenin de natuur. Tussendoor hebben we een fijne pauze in de buitenlucht. Samen of apart, wat jij prettig vindt.

We plannen samen een datum.

Je gaat naar huis met een concreet uitgewerkt plan voor jouw bedrijf.

Na deze middag weet je precies

  • Voor wie je blogt, schrijft en post
  • Hoe je jouw ideale klant kunt helpen, al voor dat ie klant bij je wordt
  • Welke stappen je doorloopt om online vindbaar te zijn
  • Wat je onderwerpen zijn en hoe je dat inricht op je website
  • Waarover je de komende maanden kan schrijven
  • Hoe je zorgt dat je content leidt tot verkoop

De investering

Een dagdeel live training en je Contentmarketing & Blog Plan maken, 1-op-1

Volledig verzorgd, inclusief thee, koffie en lekkers

Extra’s vooraf:
– Stappenplan ‘In 10 stappen de Beste Basis voor jouw Contentmarketing & Communicatie’
– Handleiding Zoekmachine Optimalisatie (SEO) voor Blogs die gevonden worden

Plus achteraf:
– Gesprek via Skype waarbij we de middag doorspreken, evalueren en bekijken welke stappen je kunt zetten om het meeste uit je contentmarketing te halen

€ 395,- excl BTW

Ja, ik schrijf me in

Linda heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn website en blog. Ik heb een ontzettend prettige samenwerking ervaren waarin mijn wensen altijd gehoord werden. En als er iets niet mogelijk was, had Linda altijd andere opties achter de hand. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en bij Linda zijn dat er heel veel! Ik ben heel blij dat ik Linda benaderd heb en zou het zo weer doen. Ook al is de opdracht inmiddels afgerond, ik kan haar altijd benaderen met vragen of voor advies. Iets wat ik nog met regelmaat doe en ik heel prettig vind. – Marja van Keulen

Gaan wij ook samen aan de slag?

Het lijkt me super tof om jou hiermee te helpen! Schrijf je nu in en leg een ijzersterke basis voor jouw bedrijf.

Plan een afspraak