Focus op jouw waarom

 

Communicatie heeft alleen zin als het raakt. Als het overeenkomt met wie jij bent, waar je voor staat en waar je naartoe wil. Maar hoe doe je dat als je zelf niet helder kunt vertellen waarom je doet wat je doet? Ik help je!

Jouw waarom focussessie

 • Focus op de kern van je bedrijf
 • Ontdek jouw unieke verhaal
 • Maak helder wie je bent en waar je voor staat
 • Verwoord je missie, visie en kernwaarden
Ja, dat wil ik!

Jouw waarom, missie, visie en kernwaarden.
Dé kern van je communicatie. Dé basis van je merkverhaal.

Jij wil de wereld veranderen met je bedrijf. Mensen bewust maken van hun impact op het milieu, de aarde en welzijn van mens en dier. En dat kan.

We hebben eindeloze mogelijkheden om zichtbaar te zijn, om ons verhaal te vertellen. Om de verbinding aan te gaan met die mensen die samen met ons willen zorgen voor een betere wereld. Maar welke van die mogelijkheden past bij jou? Wat zorgt ervoor dat jouw verhaal die mensen raakt die jij wil raken?

Focus op je waarom helpt je om keuzes te maken en in actie te komen

Weet jij…

 • wat jouw verhaal is
 • waarom je doet wat je doet
 • je dromen, doelen en ambities
 • de waarden waar je voor staat
 • jouw unieke manier van werken
 • wat jou anders maakt dan de rest

Dan heb je mijn hulp op dit gebied waarschijnlijk niet nodig, en help ik je graag met contentmarketing, SEO en blogcoaching.

Maar wil jij

 • vertellen wie je bent en waar je voor staat?
 • je visie, missie en kernwaarden helder verwoorden?
 • inzicht in jouw unieke verhaal?
 • klanten vinden die zich verbinden met jou als persoon, jouw dromen en ambities?
 • focus op de kern van jouw bedrijf?
 • de basis leggen voor al je teksten, marketing en communicatie?
 • communicatie op een manier die bij jou past?
 • tijd, geld en moeite besparen?

Dan is deze focussessie voor jou

Samen gaan we samen aan de slag met jouw waarom, missie, visie en kernwaarden. In een 1-op-1 werksessie werken we aan basis voor al je teksten, marketing en communicatie. Het geeft richting en focus voor je hele bedrijf. Zorgt ervoor dat je op een echte, persoonlijke manier kan communiceren. Een manier die helemaal past bij jou en je ideale klant.

Wat neem je mee naar huis

 • Waarom je doet wat je doet’ helder verwoord
 • Je waarom, missie, visie en kernwaarden
 • Teksten die je direct kunt gebruiken
 • Als je dit wilt: jouw Manifest uitgewerkt op papier

Wat levert dit jou op

 • Helderheid en focus
 • De basis voor al je marketing, communicatie en zichtbaarheid
 • Jouw unieke verhaal klaar om te delen
 • Klanten willen met jou verbinden om wie jij bent
 • Marketing en communicatie met minder tijd, geld en moeite
Ja, ik schrijf me in

Ik ben Linda Lebesque

Ondernemen is me niet met de paplepel ingegoten. Mijn eerste jaren werkte ik continu, voor minder dan het minimumloon. Door keihard te werken bouwde ik langzaam maar zeker een netwerk en bestaan voor mezelf op. Maar echt soepel ging het niet. Ik probeerde te ondernemen zoals anderen dat deden, ging mee met de stroom. Ik had niet helder waar mijn bedrijf voor stond. Wat mijn waarde was en wat ik de wereld te brengen had.

Sinds ik helder heb wie ik ben, waar ik voor sta en daar ook écht voor kies, is ondernemen zoveel leuker! Ik werk voor klanten en aan opdrachten waar mijn hart ligt. Bouw aan mijn duurzame droom en leef ik in de natuur met mijn paarden in de achtertuin. En ik help je graag met wat voor mij voor die verandering zorgde.

Image

Wat gaan we doen

We zijn op een prachtige, natuurlijke locatie met koffie, thee en lekkers.

Tijdens onze sessie van 4 uur gaan we echt aan het werk. Eerst vraag ik jou het hemd van het lijf. Daarna gaan we aan de slag met oefeningen en werkvormen die bij jou passen. We maken het concreet tot wat jij nodig hebt.

Tussendoor hebben we een fijne pauze in de buitenlucht. Samen of apart, wat jij prettig vindt.

Dan zijn er twee opties:

 • Jij werkt jouw aantekeningen, onze mindmaps, bevindingen en concrete teksten thuis zelf uit.
 • Ik werk alles voor je uit tot jouw Manifest of merkverhaal, missie, visie en kernwaarden. Tijdens een Skype sessie kijken we samen of de woorden kloppen voor jou.

Dit alles ga je implementeren op een manier die bij je past. Ik help je om de juiste stappen te zetten. Als je hulp nodig hebt mag je me altijd mailen.

Het lijkt me super tof om jou hiermee te helpen! Schrijf je nu in en leg een ijzersterke basis voor jouw bedrijf.

Jouw waarom focussessie

– Intake via Skype of telefoon waarin we je doelen bespreken

– Live focussessie van 4 uur op een super toffe locatie

– Inclusief koffie, thee en lekkers

– Pauze in de buitenlucht

€ 375,- exclusief BTW

Inschrijven

Jouw waarom focussessue + uitwerking Manifest

– Intake via Skype of telefoon waarin we je doelen bespreken

– Live focussessie van 4 uur op een super toffe locatie

– Inclusief koffie, thee en lekkers

– Pauze in de buitenlucht

– Ik werk alles voor je uit tot jouw Manifest, missie, visie en kernwaarden

– Check van het Manifest en coaching via Skype

€ 875,- exclusief BTW

Inschrijven

Linda heeft mij ontzettend goed geholpen om de identiteit en positionering van mijn website duidelijk in beeld te brengen. Ik heb een ontzettend prettige samenwerking ervaren waarin mijn wensen altijd gehoord werden. En als er iets niet mogelijk was, had Linda altijd andere opties achter de hand. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en bij Linda zijn dat er heel veel! Ik ben heel blij dat ik Linda benaderd heb en zou het zo weer doen. Ook al is de opdracht inmiddels afgerond, ik kan haar altijd benaderen met vragen of voor advies. Iets wat ik nog met regelmaat doe en ik heel prettig vind. – Marja van Keulen

Gaan wij ook samen aan de slag?

Tof. Laten we een afspraak inplannen.