Communicatie met hoofd en hart

Ik help duurzame ondernemers en wereldverbeteraars om te zorgen dat de wereld een mooie plek is en blijft.

Contact opnemen

Ik geloof dat we de wereld kunnen transformeren naar een groene en liefdevolle plek waar welzijn van mens, dier, natuur en milieu centraal staat.

Juist nu hebben onze handelingen meer impact dan ooit. Met de mogelijkheden van nu kunnen we online inspireren en verbinden. Meer mensen bereiken en bewust maken van hun invloed.

Om te wereld te veranderen, moeten we breken met wat we gewend zijn en hoe het ‘hoort’. In onze manier van leven en consumeren, maar ook op het gebied van marketing en communicatie. Want wij kunnen écht het verschil maken. Voor onszelf, ons bedrijf én voor anderen.

Daarom help ik duurzame ondernemers en wereldverbeteraars om te communiceren vanuit hun hart, met richting en in een vorm die bij ze past. Alleen als dit in balans is krijg je effectieve communicatie die jou en je klanten raakt. Je bereikt meer met minder geld, energie en moeite.

Ik wil jou bewust maken en laten ontdekken hoe jij het verschil kan maken. Voor jezelf én voor anderen. Jouw unieke verhaal, wat je klant nodig heeft en wat en hoe jij communiceert, zijn de stroomversnellers.

Ik onderneem vanuit deze waarden

  • Onafhankelijkheid – We zijn vrij om zelf keuzes te maken en te breken met de status quo.
  • Verbinding – Met jezelf, anderen en de natuur. Alles is één. Eén kleine handeling is alles.
  • Transparantie is kracht – Leven zonder filters, open en eerlijk. Echt is wat raakt.
  • Groei – Persoonlijk en zakelijk. Beter betekent niet altijd meer.

Kleine grote dromen

Ik geloof dat we de wereld kunnen transformeren naar een groene, duurzame en liefdevolle plek. En dat is ook waarom ik mijn eigen kleine plekje creëer. Mijn paradijsje in het groen, waar de dieren ‘vrij’ rondlopen en Hanna zoveel buiten kan spelen als haar hartje begeert. Een plek waar weinig moet en waar we gewoon lekker kunnen zijn. Ook al is het soms veel werk, kost het nu nog te veel geld en is ons huisje in de winter niet super comfortabel… We zijn zo blij dat we hier wonen. Zo dankbaar dat we zo hard hebben gewerkt, gezocht en gevonden. En zonder nadenken het diepe in zijn gesprongen voor deze unieke kans.

We zijn begonnen met het opknappen van het bestaande houten huis. De eerste twee jaar beten we op een houtje en keken we door het dak naar buiten. We hebben al super veel gedaan. Binnen is het af. Een fijn, knus huis waarmee we nog een hele tijd vooruit kunnen. Buiten was al prachtig en wordt steeds mooier. Een bostuin met kunst aan de voorkant, een natuurlijk paardenparadijs en tuin met bloemen en fruit aan de achterkant. 

Ondertussen dromen we verder van onze volgende stap. Op de plek van ons ‘boshuisje’ komt een prachtige duurzame woning. Geen villa, maar een klein, superslim ingedeeld gezinshuis.

Onze duurzame dromen

Voor duurzame ondernemers

De tijd waarin we leven is bijzonder. We maken een transitie naar een nieuwe wereld. Een wereld die de komende jaren volledig op zijn kop moet. Omdat de systemen, regels en processen zoals we ze nu kennen en hebben ingericht, straks niet meer werken. Ik wil bijdragen aan deze grote transitie. Daarom kies ik bewust voor welke bedrijven ik wil werken en aan welke opdrachten ik mijn tijd geef. Wil jij met mij samenwerken? Neem dan contact met me op.

Gratis tips en inspiratie

Ontvang 1 x keer per maand de nieuwste blogs, tips, inspiratie, formats en aanbod voor communicatie die raakt in je inbox. 
Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.